Порноакторка з Золочева стала героїнею благодійного проєкту для військових

18 Березня 2024, 22:52
Юлія Сенюк знялася з пораненими військовими для благодійного календаря 798
Юлія Сенюк знялася з пораненими військовими для благодійного календаря

Юлія Сенюк знялася з пораненими військовими для благодійного календаря.

Про це повідомив zaxid.net.

Кошти від продажу календаря передадуть для реабілітації та протезування військових.

Юлія Сенюк, відома під псевдонімом Джозефіна Джексон,  приєдналася до благодійного проєкту, спрямованого на допомогу українським військовим, які втратили кінцівки і потребують фінансової підтримки. Вона взяла участь у фотосесії з пораненими військовими для створення благодійного календаря.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Джозефіна Джексон опублікувала відео з бекстейджу та розповіла про цей проєкт. Вона пояснила, що вирішила взяти участь у фотосесії, щоб створити календар, кошти від продажу якого будуть спрямовані на реабілітацію та протезування військових.

«Чому саме театр і костюми? Ми всі вже бачили наших хлопців у військовій формі, але таке перевтілення відкриває їх з зовсім іншої сторони – вишукані, елегантні, красиві джентльмени. Це дає їм більше впевненості у собі і відчуття самодостатності. Саме такі емоції ми повинні дарувати їм, а не жаль і сльози…», – написала акторка.

29-річна Юлія Сенюк, відома як Джозефіна Джексон, родом із Золочева на Львівщині. Поза своєю кар'єрою в порноактриси, вона активно допомагає українським військовим, зокрема збирає гроші для Центру складного ендопротезування, остеоінтеграції та біоніки.

 



Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024