Львівщина шукає нові можливості співпраці: зустріч з президентом Українсько-Австрійської Асоціації

19 Березня 2024, 08:46
Максим Козицький зустрівся з Альфредом Праусом 444
Максим Козицький зустрівся з Альфредом Праусом

Українсько-Австрійська Асоціація хоче створити на Львівщині низку малих гідроелектростанцій. 

 
Про це  повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації (ОВА) Максим Козицький  під час зустрічі з президентом Українсько-Австрійської Асоціації Альфредом Праусом.

 

«Я вважаю, що ідея доволі життєздатна. Але інвестор повинен мати належну документацію, знайти виробника обладнання, який дозволить експлуатувати його в Україні, обґрунтувати ціну, а також укласти кредитний договір з банком. Тоді цей проєкт буде цікавим кейсом», – відзначив Максим Козицький. 

Детальніше про сфери співпраці:

  • Львівщина зацікавлена у торгових контактах та можливості експорту продукції на міжнародні ринки. Планується не лише розширення асортименту, але й вдосконалення технологічних процесів у харчовій промисловості з фокусом на органічні продукти та глибоку переробку, щоб задовольнити попит європейських споживачів на високоякісні продукти.

  • Маємо експертність у галузі електромашинобудування, що дозволяє не лише привертати увагу партнерів та інвесторів, але й конкурувати на світовому ринку. Використання цього потенціалу є важливим аспектом розвитку.

  • Також цікавим є будівництво нових заводів, оскільки це забезпечує робочі місця, зарплати та сплачені податки, що важливо для стійкості держави.

«Домовилися, що пан Альфред докладніше ознайомиться з нашими пропозиціями, а ми – з його, і найближчим часом повернемося до питання співпраці. Зокрема із залученням Офісу супроводу інвестора, який працює при Львівській ОВА та допомагає потенційним інвесторам на усіх етапах: від пошуку ділянки до налагодження партнерських контактів і збуту», – додав Максим Козицький.
 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024