У Буську для школярів провели тренінг про ментальне здоров'я під час війни

01 Березня 2024, 09:28
Учасниці тренінгу 253
Учасниці тренінгу

Спікери намагалися довести молоді цінність ментального здоров'я та прагнення займати активну життєву позицію. 

Днями в загальноосвітній школі №2 міста Буська для учнівської молоді відбувся тренінг «Ментальне здоров'я під час війни». Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Буської міської ради.

Його провели директорка Буського молодіжного центру Марія Шквір та соціальний педагог освітнього закладу Ольга Складан.

Спікери намагалися довести молоді цінність ментального здоров'я в житті людини, прагнення займати активну життєву позицію. Ментальне здоров'я – це не лише відсутність розладів, а й внутрішні ресурси для того, аби активно жити, реалізувати свої здібності, навчатися, працювати, піклуватися себе та інших. Ментальне здоров'я є невіддільною частиною щасливого життя. 

У практичній частині була продемонстрована низка сучасних психологічних технік, які є важливим аспектом аналізу та підтримки здорового самопочуття. 

Захід відбувся за ініціативою Буського молодіжного центру, Центру професійного розвитку педагогічних працівників, в рамках реалізації проєкту «Лабораторія стійкості молоді» Львівського обласного молодіжного центру спільно з ГО «Центр ініціативної молоді» за підтримки Європейського молодіжного фонду Ради Європи, Буської міської ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Читайте також:  Красне: у школі культпрацівники провели розважальну програму для учнів

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024