Відкриваємо п'ятий десяток: на Львівщині запрацював сайт «Район.Буськ»

17 Травня 2023, 13:00
Команда Районів 1567
Команда Районів

На теренах Львівщини запрацював новий інформаційний онлайн-ресурс – сайт Район.Буськ. Він став сорок першим у національній мережі гіперлокальних медіа Район.in.ua.

Видання Район.Буськ з 17 травня працює для жителів міста Буськ, Буської та Красненської громад.

Редактор сайту – Микола Іванців, котрий багато років працює в місцевій газеті.  

«Онлайн-видання для мене – серйозний виклик. Однак сучасні реалії вимагають нових підходів», – коротко констатує Микола.

Він запрошує читачів підписуватися на фейсбук-сторінку Район.Буськ.

Керівниця інноваційних проєктів CID Media Group Наталія Пахайчук розповідає, як усе починалося.

«Наша співпраця розпочалася зі знайомства на West Media Forum у листопаді 2022 року, де Микола Іванців був учасником. І вже на самій події ми зійшлися на тому, що може вийти непогана співпраця. Адже пан Микола у професії – 36 років. Це капітал і досвід, який редакція «Району» доповнить інноваційними підходами. Вірю, що Район.Буськ стане взірцевим виданням і змотивує інших редакторів долучатися до нашої мережі», – прокоментувала Наталія Пахайчук, керівниця інноваційних проєктів CID Media Group.

Більше читайте про Миколу Іванціва у матеріалі «Моєю мрією було позбутися тавра «газети влади», – Микола Іванців, редактор районки на Львівщині

Довідково: мережа Район.in.ua функціонує у складі медіахолдингу CID Media Group. Під брендом «Районів» працює вже понад 40 видань.

На Волині – це Район.Луцьк, Район.Рожище, Район.Ковель, Район.Ківерці, Район.Любомль, Район.Шацьк, Район.Горохів, Район.Володимир, Район.Іваничі, Район.Маневичі, Район.Камінь-Каширський, Район.Локачі, Район.Любешів, Район.Ратне, Район.Стара Вижівка та Район.Турійськ.

У Рівненській області діє вісім сайтів: Район.Острог, Район.Сарни, Район.Дубно, Район.Рівне, Район.Вараш, Район.Корець, Район.Демидівка та Район.Гоща.

Першим сайтом на теренах Закарпаття став Район.Свалява. Зараз там працюють ще й Район.Ужгород та Район.Мукачево.

На Львівщині діє Район.Моршин та Район.Буськ. На півдні України працює сайт Район.Херсон.

Також у мережі Район.in.ua працюють тематичні проєкти: Район.Медицина, Район.Історія, Район.Культура, Спорт на Районі, Район.Закордон, Бізнес.Район, Еко.Район, Район.Життя та Район.Освіта.

Коментарі
17 Травня 2023, 10:41
Щирі вітання Буську і особисто Миколі з древнього Острога! Бажаю успіхів!!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024